FERIE MED FÆLLESSKAB, NETVÆRK, LÆRING OG OPLEVELSER

OM OS


Husmoderferie blev stiftet i 1946 og har siden arrangeret ferie for udsatte familier. Vores ferie har som mål at give forældre og børn forstærket livsglæde, trivsel og styrke til at indgå i fællesskaber.


Hvert år organiserer vi ferieophold for 100 familier i velfungerende rammer med pædagogisk støtte. I dag er tilbuddet til enlige forsørgere fra hele landet med indkomst på kontanthjælpsniveau.


Husmoderferie får støtte fra Arbejdsmarkedets feriefond, Tips & Lottomidler (Ulfri) samt af Socialstyrelsen og private fonde. Nogle kommuner støtter den enkelte families deltagelse.


Husmoderferie ledes af et udvalg, som er sammensat af repræsentanter fra politiske partier, sociale interesseorganisationer og fagpersoner med særligt kendskab indenfor til området. Alle er ulønnede.


Husmoderferie har og siden 2014 haft tidligere medlem af Folketinget og Europaparlementet, Pernille Frahm, som formand.GRUNDLÆGGENDE VÆRDISÆT OG KONCEPT


Husmoderferies værdier er karakteriseret af ”tryghed, glæde, fællesskab, hensyn og omsorg”. Det er centralt, at ferierne er tilrettelagt, for at forældrene og børn får positive og energigivende oplevelser. Ferieopholdene har den grundlæggende tanke, at alle har brug for et frirum. Det gælder også socialt udsatte og i særdeleshed eneforsørgere og deres børn, hvor dagligdagens opgaver og situation sluger energien.


Husmoderferies ferieophold er arrangeret med et tilpas niveau af tilrettelagte aktiviteter, der giver forældrene mulighed for at slappe af, nyde at se deres børn trives, møde andre og selv blive relevant og individuelt udfordret.INDTÆGTER OG UDGIGTER                                                                      Husmoderferies største udgifter er ophold, forplejning og pædagogisk personale.


Husmoderferies indtægter stammer fra Arbejdsmarkedets Feriefond, Tips & Lotto midler samt donationer.


Når tilskuddet fra Arbejdsmarkedets Feriefond er trukket fra, koster en ferie for en familie godt

6.000 kr. En mindre del af familierne får støtte fra deres kommune. Flertallet deltager i kraft af bidrag fra fonde og legater.


Husmoderferies regnskab bliver revideret af en registreret revisor.

CENTRALE PERSONER


Pernille Frahm                   Gitte Primdahl Walter                   Leo Rasmussen                   Goran Smailagic

   Formand                                   Næstformand                              Leder i Faaborg                        Leder i Lalandia


____________________________________________________________________________

VI BOR HOS KVINDERÅDET

NIELS HEMMINGSENS GADE 10

1153 KØBENHAVN K


© 2019 HUSMODERFERIE - ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

HUSMODERFERIE ER GDPR-COMPLIANT - PERSONDATAPOLITIK

BANK: SYDBANK - KONTONR: 6737 - 0000 149 444"IMAGES USED ARE UNDER SHUTTERSTOCK BASIC LICENSE"